Cel mai frumos cadou

Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Nimic nu e mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au nevie de ajutor.Anul acesta este al4lea an in care am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauze in care cred cu tarie.

Daca v-ati gandit sa-mi cumparati un cadou, va rog sa donati banii alocati cadoului catre Asociatia "Refugiul Maidanezilor"-Adapostul care Salveaza Suflete , construit cu mare drag de prietena mea, Mona Semeniuc.

Adapostul are nevoie de bani pentru reabilitare, un proiect ce implica costuri foarte mari: trebuie facute tarcurile adapostului: turnat ciment, sudarea gardurilor si portilor, precum si vopsirea acestora, inlocuirea acoperisurilor de la tarcuri, construire tarcuri noi, construire magazie...Toate acestea sunt posibile doar cu ajutorul  vostru.De la infiintarea adapostului, aici au fost ingrijiti peste 1000 de caini, salvati din siuatii critice, foarte multi fiind adoptati, in prezent adapostul gazduieste aprox 200 de caini si 30 de pisici, toti vaccinati , sterilizati si microcipati.

Adapostul nu poate functiona fara ajutorul nostru, asa ca, prieteni dragi, ma bazez pe bunatatea si omenia voastra.

MULTUMESC !

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia "Refugiul Maidanezilor" s-a infiintat din nevoia de a sustine Adapostul Care Salveaza Suflete al doamnei Mona Semeniuc, care functioneaza din primavara anului 2014.

Acest proiect are ca obiectiv reabilitarea adapostului Asociatiei "REFUGIUL MAIDANEZILOR " - Mona Semeniuc

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

4 Donații

1,000 RON
Felicitari din toata inima pentru ceea ce faceti pentru aceste suflete !!!
04 May 2021
La mulți ani! 😁
26 Mar 2021

Bogdana Buliga