Sterilizarea animalelor ~ 2018

Proiectul are ca obiectiv sterilizarea animalelor fara stapani si a celor cu stapani care nu au posibilitati financiare.

Sterilizarea este singura metoda de reducere a inmultirii necontrolate si totodata de micsorarea a numarului de caini si pisici aflati pe strazi.

Bugetul anual se ridica la aproximativ 35.000-40.000 ron (costurile in medie pentru tot ceea ce implica o sterilizare a unui animal, caine sau pisica este de 200 de ron ). Ne propunem sterilizarea a cel putin 150-200 de animale pe an.

Fondurile stranse vor acoperi costurile tranchilizarilor (utilizate daca sunt cazuri de animale speriate si salbaticite), controlului general initial, internarii si al operatia de sterilizare.

Sterilizarea presupune si o noapte de internare pentru ca animalul sa fi tinut sub supraveghere, apoi va fi returnat familiei sau tinut in adapostul asociatiei. Acestora din urma, fie li se va cauta o familie pentru adoptie, fie vor fi eliberati in zona de unde au fost luati, daca nu reprezinta un pericol pentru populatie.

Fiecare donatie conteaza!

[ Show more ]

Donatii:

4,043 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Sterilizarea animalelor ~ 2018

2,780 RON

In beneficiul: Sterilizarea animalelor ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

1,263 RON

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

In loc de cadouri pentru ziua mea va rog sa donati Asociatiei "Refugiul Maidanezilor" !  Vine iarna si pisicutele vor avea nevoie de paturi calduroas

555 RON Suma

Imi doresc sa-mi continui visul!

Imi daruiesc ziua de nastere Asociatiei "Refugiul Maidanezilor". Multi imi cunoasteti iubirea si compasiunea pentru animalele nimanui. Ce-mi doresc? S

1,225 RON Suma

Ziua mea- cadoul necuvantatoarelor

Nimic nu e mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauza in ca