Sterilizarea animalelor

Status: Fundraising

Proiectul are ca obiectiv sterilizarea animalelor fara stapani si a celor cu stapani care nu au posibilitati financiare.

Suma:

13,589 RON

Galantomi:

22

Donatii:

163

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Proiectul are ca obiectiv sterilizarea animalelor fara stapani si a celor cu stapani care nu au posibilitati financiare.  

Sterilizarea este singura metoda de reducere a inmultirii necontrolate si totodata de micsorarea a numarului de caini si pisici aflati pe strazi.  

Bugetul anual se ridica la aproximativ 35.000-40.000 ron (costurile in medie pentru tot ceea ce implica o sterilizare a unui animal, caine sau pisica este de 200 de ron ). Ne propunem sterilizarea a cel putin 150-200 de animale pe an.  

Fondurile stranse vor acoperi costurile tranchilizarilor (utilizate daca sunt cazuri de animale speriate si salbaticite), controlului general initial, internarii si al operatia de sterilizare.  

Sterilizarea presupune si o noapte de internare pentru ca animalul sa fi tinut sub supraveghere, apoi va fi returnat familiei sau tinut in adapostul asociatiei. Acestora din urma, fie li se va cauta o familie pentru adoptie, fie vor fi eliberati in zona de unde au fost luati, daca nu reprezinta un pericol pentru populatie.  

Fiecare donatie conteaza!