Sterilizarea animalelor ~ 2018

Proiectul are ca obiectiv sterilizarea animalelor fara stapani si a celor cu stapani care nu au posibilitati financiare.

Sterilizarea este singura metoda de reducere a inmultirii necontrolate si totodata de micsorarea a numarului de caini si pisici aflati pe strazi.

Bugetul anual se ridica la aproximativ 35.000-40.000 ron (costurile in medie pentru tot ceea ce implica o sterilizare a unui animal, caine sau pisica este de 200 de ron ). Ne propunem sterilizarea a cel putin 150-200 de animale pe an.

Fondurile stranse vor acoperi costurile tranchilizarilor (utilizate daca sunt cazuri de animale speriate si salbaticite), controlului general initial, internarii si al operatia de sterilizare.

Sterilizarea presupune si o noapte de internare pentru ca animalul sa fi tinut sub supraveghere, apoi va fi returnat familiei sau tinut in adapostul asociatiei. Acestora din urma, fie li se va cauta o familie pentru adoptie, fie vor fi eliberati in zona de unde au fost luati, daca nu reprezinta un pericol pentru populatie.

Fiecare donatie conteaza!

[ Show more ]

Donatii:

13,589 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Sterilizarea animalelor ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi.

5,816 RON

31 Dec 2019

Dăruiește ziua ta ~ 2019

3,326 RON

31 Dec 2018

Daruieste ziua ta ~ 2018

In beneficiul: Sterilizarea animalelor ~ 2018

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care tu simți că rezonezi. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

4,447 RON

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

1,050 RON Suma

Cadoul meu pentru ei

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Si pentru ca pe 14 august este ziua mea, am hotărât să îmi dă

538 RON Suma
53.8% Complete

Cadoul meu pentru ei

Ziua mea, cadoul lor...

Dragi prieteni, pentru ca am intalnit acest suflet, avand aceeasi mare iubire ca si mine, doresc sa-i arat admiratia, respectul si iubirea, dedicandu-

525 RON Suma
52.5% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Toti cei care ma cunoasteti imi cunoasteti si iubirea si compasiunea fata de animale. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere une

675 RON Suma
67.5% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea este pentru TIAGO

425 RON Suma
42.5% Complete

Ziua mea-cadou pentru Asociatia Refugiul MAIDANEZILOR

Hristos A Inviat ! Ma numesc Ioana Petrescu si anul acesta doresc sa ma alatur si eu unei campanii minunate pentru a ajuta necuvantatoarele si anume,

825 RON Suma

Un dar pentru copiii mei patrupezi

Cu totii stiti cine sunt si cu ce ma ocup: iubirea pentru animalute ma defineste; 90% din timpul meu este al lor...pentru ei ma dedic trup si suflet,

790 RON Suma

0 RON Suma

Un dar din suflet pentru suflet

Ma numesc Alexandra Marinide si sunt  prietena cu Laura Simion Danileanu; prin intermediul ei am aflat de Mona Semeniuc si m-am decis ca anul acesta

Ziua mea-Dar pentru necuvantatoare

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta este al treilea an in care am hotărât să îmi dăru

731 RON Suma

257 RON Suma
51.32% Complete

1,299 RON Target
405 RON Suma
31.177829099307% Complete

Imi doresc sa-mi continui visul!

Daruiesc ziua mea ASOCIATIE "REFUGIUL MAIDANEZILOR". Sunteti multi care imi cunoasteti iubirea si compasiunea pentru animale...ce mi-as putea dori mai

1,066 RON Suma

Ziua mea- cadoul necuvantatoarelor

680 RON Suma

540 RON Suma

1,200 RON Target
700 RON Suma
58.333333333333% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

In loc de cadouri pentru ziua mea va rog sa donati Asociatiei "Refugiul Maidanezilor" !  Vine iarna si pisicutele vor avea nevoie de paturi calduroas

555 RON Suma

Imi doresc sa-mi continui visul!

Imi daruiesc ziua de nastere Asociatiei "Refugiul Maidanezilor". Multi imi cunoasteti iubirea si compasiunea pentru animalele nimanui. Ce-mi doresc? S

1,434 RON Suma

Ziua mea- cadoul necuvantatoarelor

Nimic nu e mai frumos decat sa imparti bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.Anul acesta am hotarat sa imi daruiesc ziua de nastere unei cauza in ca