Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Angela Minca Asociatia Refugiul Maidanezilor

100% Complete
708 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
9
Donații

Se apropie ziua mea cu pași repezi și mă bucur să pot să mă folosesc de asta și să ajut o asociație dragă mie, Asociația Refugiul Maidanezilor a domnei Mona Semeniuc.

Nu prea mă pricep să primesc cadouri, complimente și urări, dar tare o să mă bucur dacă anul ăsta o să primesc gândurile voastre bune transformate în donații către o cauză în care eu cred.  

Cred cu tărie că locul animalelor nu este pe stradă, problemă care poate fi rezolvată (cu răbdare) prin sterilizarea animalelor fără stăpân, dar și a celor cu stăpân. Vestea bună este că există oameni și asociații care luptă constant pentru cauza asta, iar noi putem să îi ajutăm, fie prin donații, voluntariat sau de ce nu, ocazionala adopție care face loc unui alt cățel de pe stradă în adăpost.

Mulțumesc că sunteți alături de mine!  Inimioare, inimioare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia "Refugiul Maidanezilor" s-a infiintat din nevoia de a sustine Adapostul Care Salveaza Suflete al doamnei Mona Semeniuc, care functioneaza din primavara anului 2014.

Proiectul are ca obiectiv sterilizarea animalelor fara stapani si a celor cu stapani care nu au posibilitati financiare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

9 Donații

Anonymous

105 RON
28 Mar 2018
La multi ani fericiți, frumoși și plini de iubire, Angi!
20 Mar 2018

IoanaM

30 RON
18 Mar 2018

Andraluzzza Tz

53 RON
16 Mar 2018

Cornelia si Ioan

200 RON
La multi ani!!!
16 Mar 2018

Anonymous

50 RON
La multi ani pisica! proud to have you as my friend! :*
16 Mar 2018
La multi ani! Cadoul pentru catei, avem si cadoul pentru oameni = tu :)))
16 Mar 2018

Anonymous

150 RON
15 Mar 2018
14 Mar 2018