Cadoul meu pentru ei

 

Laura Simion Danileanu Asociatia Refugiul Maidanezilor

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Si pentru ca pe 14 august este ziua mea, am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze în care cred cu tărie. Daca v-ați gândit să-mi cumpărați un cadou, vă rog să donați banii alocați cadoului către Asociația Refugiul maidanezilor- Adapostul care salvează suflete, construit cu mare drag de prietena mea Mona Semeniuc. De la înființarea adăpostului, aici au fost îngrijiți peste 2000 de câini, salvați din situatii critice, foarte mulți fiind adoptați, în prezent adăpostul găzduind aprox. 250 de câini si pisici, vaccinați, sterilizați și microcipați. In lunile ce vor urma, adapostul va intra in reparatii majore, vor fi reparate si inlocuite plase de gard de la tarcuri, vor fi inlocuite separatoarele tarcurilor, reparat si inlocuit partial acoperisul, vor fi turnate placi noi de beton in tarcuri. Pentru toate acestea este nevoie de bani de care adapostul nu dispune, intrucat toti banii primiti de la Oameni cu suflet mare, sunt folositi, in prezent, exlusiv ingrijirii animalutelor (hrana, tratamente, vaccinari, deparazitari interne si externe, microcipari, carnete de sanatate si pasapoarte, sterilizari). Adapostul nu poate functiona fara ajutorul nostru, așa că, prieteni dragi, mă bazez pe cadoul vostru! Asa cum stiti, cea mai mare bucurie pe care mi-o puteti face mie, este sa-I ajutati pe ei, pe cei care pana ieri au fost abandonati, neglijati, haituiti, loviti, infometati, insetati. Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociatia "Refugiul Maidanezilor" s-a infiintat din nevoia de a sustine Adapostul Care Salveaza Suflete al doamnei Mona Semeniuc, care functioneaza din primavara anului 2014.

Proiectul are ca obiectiv sterilizarea animalelor fara stapani si a celor cu stapani care nu au posibilitati financiare.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!